sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Erilaiset viikot

Kulunut viikko oli tapahtumarikas kummankin Blogin kirjoittajan osalta. Satulla riitti puuhaa koulun kanssa ja Kalle suoriutui kunnialla ensimmäisestä metsäleiristään. Viikonloppu käytettiin hyvin pääasiassaa nukkuen ja pyöräillen.

Satun maaliskuun loppuun kestävä kirjoitusurakka sai alkunsa tiistaina matematiikan preliminäärikokeella. Saliin kokoonnuttiin koko koulun abien voimin. Satu sai täydet 5h kulutettua yhtälöitä ratkaisten, derivoiden ja integroiden. Keskiviikkona sai vähän hengähtää koulun puolesta. Ohjelmassa vain pakollinen kirjoitusinfo sekä potkiaiset. Päivä vietettiin perinteen mukaan yöpuku päällä.

Torstaina oli jo tosi kyseessä. Puoli yhdeksän aikaan alettiin valua hiljaisuuden vallitessa saliin omille, tarkoin merkatuille paikoille. Tasan kello yhdeksän alkoi jokikisessä Suomen lukiossa äidinkielen tekstitaidon koe. Jokaiselle pöydälle jaettiin tehtävävihko, jonka viidestä tehtävästä oli vastattava kolmeen. Satu palautti tehtävänsä 5h kuluttua. Tiukan keskittymisen jälkeen kokelaat yksi toisensa jälkeen kertoivat olevansa sekaisin kuin seinäkellot. Loppuilta kului päätä selvitellen ja päivän urakasta toipuen.

Kysymysten peikkoaiheiset tekstit herättivät keskustelua. Illan mittaan nettiin alkoi ilmestyä jos jonkinlaista koetta kritisoivaa meemiä. Kun kokelaat olivat käyneet pahoittamassa mielensä ylioppilastutkintolautakunnan hyvänvastauksenpiirteistä, olivat kuvat ainoa syypää hymyyn.Koulun puolesta Satu on edelleen hengissä, mutta urheilu tarjoilee jälleen vastoinkäymisiä. Kaikki oli taas menossa hyvin ja kunto oli kovassa nousussa. Keskiviikkoaamun treeni päättyi kuitenkin lyhyeen. Jalkapohja sanoi sopimuksen irti aivan varoittamatta heti alkuverryttelyn jälkeen. Kohta neljä päivää on mennyt ilman juoksuaskelia. Mistään vakavammasta tuskin kuitenkaan on kyse, nyt koipi alkaa pikkuhiljaa vaikuttaa taas yhteistyökykeiseltä. Jospa tämä tästä taas.

Liikuntaa päästiin vaivasta huolimatta harrastamaan pyörän selästä käsin. Lauantai-iltana kierreltiin Kuopiota ristiinrastiin. Kun osoitteen lukee väärin, voi neljän kilometrin matkalla ajaa 20km harhaan. Onni onnettomuudessa, matkalle sattui kavereita ja myös makkaraa saatiin maistella.

Kallen viikko oli hyvin ulkoilmapainoitteinen, sillä intin ensimmäinen leiri oli tosiasia. Viikko meni mukavasti, uusia taitoja oppien. Perjantaina lomille lähti väsyneitä miehiä, vaikka itse leiri ei raskas ollutkaan. ”Loppusiirtymä” n. 10Km hiihtäen aurinkoisessa pakkaskelissä sai suorastaan hymyn korviin. Leirin päätteeksi vielä ulkoruokailuna hernekeittoa ja pannukakkua =).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti