tiistai 29. joulukuuta 2015

Hallijuoksua

Joulun tavoite oli juosta reippaammin ja radalla, ei kuitenkaan hevoskuurimaisesti. Joululomalla ehdimme käydä kolmesti hallissa. Lyhyemmät vedot menivät mukavasti, mutta vauhtikestävyysalueella on vielä epämukavaa. Tehoviikon harjoitusvaikutus toivottavasti tuntuu jo 5.1. Talvijuoksussa.

Kuopiohalli on remontissa saanut uuden ilmeen. Ilmanvaihtoa on tehostettu alapohjaa parantamalla ja juoksurata on saanut uuden Mondo-pinnoitteen. Kyllä pohjois-savolaisten kelpaa.


Täytyy kuitenkin ihmetellä hallin toimintaa. Kahdella kerralla ei tarjottu minkäänlaista kuittia. Vasta hölmistyneen odotuksen jälkeen pyytämällä tarjottiin tosite. Kyllä on hankala valvoa ovatko käyttäjät maksaneet.

Väentungosta hallissa ei ollut. Treeneistä selvittiin, olisi kuitenkin ollut mukavampaa, jos salibandyä olisi pelattu juoksuradan verhot alhaalla. Ei olisi pahaksi myöskään tehdä ratajärjestystä. Määrättyä vauhtia tietyillä radoilla. Kyllä pitäisi hieno halli saada toimimaan. Kaikki voittaisivat.

Reippaamman juoksun lomassa toinen tavoite oli rentoutua jouluna. Kevätlukukauden kursseille on ilmoittauduttu, mutta lomaa on vielä viikko jäljellä. Lautapelit etenivät nyt perinteiseen Monopoliin. Useamman tunninkaan jälkeen ei voittaja selvinnyt. Uudenvuodenaattona Maaningalla juostaan kilpaa. Satu on viivalla ja siellä voittaja varmasti ratkeaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti