tiistai 24. kesäkuuta 2014

Herkistelyä ratakierrokselle

Edellisestä kirjoituksesta ehti kulua jo lähes viikko. Keskikesän juhlana keskityin kuitenkin vain herkistelemään. Torstaina 3x150m kovaa pitkillä palautuksilla, joista nopein pysäytti kellot aikaan 17.6s ja allekirjoittaneelle kirjattiin uusi Personal Best. Lähdin juhannuksen viettoon ja siirsin keskittymisen urheilusta makkaransyöntiin.

Kestävyyslegenda Artsi, tiedän sinun seuraavan blogia. Henkilökohtaisesti pahoittelen, mutta A-raja jäi tälläkertaa syömättä, vaikka neljäntenä päivänä taidettiin mennä jo viidennessä paketissa. Allekirjoittaneella on kuitenkin A-rajan tulos jo kuluvalta kaudelta - Ei kerran, vaan kahdesti! Selvennyksenä siis A-rajat makkaransyönnissä ovat viisi naisilla ja seitsemän miehillä.


Juhannuksena moottoripyörän mittariin 400km. Kuva on otettu Vekaransalmen lossilta omalle mökille ajaessa. Kolmeen päivään neljä mökkiä.


Olennaisinta oli tietysti kokko. Eikä mikä tahansa, vaan Itä-Siitolan kokko. Tapahtuma, joka vetää puoleensa koko kyläyhteisön ja puoli Imatraa.


Suomen kesään kuuluu kiinteäti myös valkoinen maa. Kymmenen minuutin raekuuro jätti jälkensä.


Lahdessa kilpailtiin tänään Aluemestaruusviesteissä. Pitkässä pikaviestissä, 4x400m juoksin avausosuuden ja toin joukkueen aivan tasoissa vaihtoon. Huusin ANNA MENNÄ, ja kapula vaihtui sujuvasti. Kolmen kaarteen tasoituksella juostavassa viestissä kakkososuuden juoksija, hiihtäjä ja nouseva maileri, sai hyvän paikan Ahkeran peesistä ja lupaavasti itse SM-viestejä ajatellen toi joukkueemme kärjessä vaihtoon.

Loppuaika painui 3.45,27, mutta oma juoksu oli todella hyvää. Hopeaa Ahkeran takana ja Katajaisten edellä. Ratakierros kapulakädessä telineistä 52.6s sateisessa ja kylmässä kelissä. Loppuun jäi vielä voimia, mutta yksinkertaisesti kovempaa en päässyt. Viestinä juostaessa jo itse Komen olisi jäänyt maililla taakse ;)

Torstaina Jämsään Kestävyyskarnevaaleille. Kunto ja nopeus ovat erinomaisella mallilla, enää tarvitsee vain ulosmitata ne kahdelle ratakierrokselle kuumassa ja tasaväkisessä kilpailussa. Vielä lopuksi suosittelen vahvasti lukemaan Jaskan Pauhantaa- blogin kirjoituksen kestävyysjuoksusta. Täyttä asiaa.

3 kommenttia:

 1. Kiitos Kalle tuosta huikeasta tittelistä. Herkisti kummasti. Mutta älä sinä kisaile minun kanssa makkaransyönnin A-luokista. Minä hoitelen ne kisat kotiin. Sinun tavoite on juosta ekaks alle 2minsaa. Se on juoksijan raja ja tuolla nelkun nopeudella sinun on suorastaan pakko se juosta. Ja kun menee alle 1.58, niin saat makkaran, kun nähdään.

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia kehuista. En yleensä juoksupiireissä kommentoi tällä identiteetillä, mutta nyt kun tähän kirjoitukseen viitattiin, teen poikkeuksen.

  Olen seurannut teidän molempien suorituksia useita kertoja radan varrella mielenkiinnolla. Toivotan onnea ja menestystä jatkoon sekä kiitän mielenkiintoisista kirjoituksista.

  VastaaPoista
 3. Täällä kilpaillaan tosissaan, mutta pilke silmänkulmassa. Kahdenminuutin alitus on enää puuttuva suoritus, ei tavoite. Ensisijainen tavoite on alittaa ForrestG:n 1.57,71, jolla myös makkara irtoaa.

  Kiitoksia molemmille kommenteista myös Satun puolesta. Pyrimme antamaan vielä paljon seurattavaa!

  VastaaPoista