torstai 11. tammikuuta 2018

Vuosi 2018

Olen aloittanut vuoden 2018 reippaan liikunnallisesti. Blogia pidempään seuranneet tietävät, ettei tämä ole mikään uudenvuoden lupaus. Sen verran on tälläkin alustalla kestävyysurheilusta raportoitu. Parempi syy on joulukuussa tiputuksena saatu 1g rautaliuos ja joulutauko opiskelusta. Viime hetkille asti pohdin miten haluan jatkaa opiskelua. Valitsin hitsattujen teräsrakenteiden suunnittelun. Suunnittelin syksyllä teräsrakennetta, josta vielä lähikuukausina tulee kandidaatintyö ja siirtyy käytäntöön.

Vietimme joulun Siilinjärvellä ja kävin pitkästä aikaa punttisalilla. Ensimmäinen kerta meni hyvin, joskin painot olivat kovin skaalattuja kevääseen nähden. Palautuminen oli vielä hidasta ja toisella kerralla lähinnä nojasin Satun juoksumattoon, kun oma treenaaminen ei enää sujunut. Joulun jälkeen kotiintullessa olen treenannut lähes jokapäivä. Ja jokaisella treenillä voimaa on palautunut. Isot raudat kuitenkin vielä odottavat.

Treenaamisen alettua sujua myös ruokahalu on lähtenyt palautumaan. Joulun jälkeiset alennusmyynnit ruokakaupoissa ovat opiskelijan kannalta huippujuttu. Tänäänkin söin aamupalaksi leipää kylmäsavulohella ja sienisalaatilla. Kävin taas lääkärissä. Maha on lähtenyt paranemaan, muttei ole vieläkään kunnossa. Seuraavaksi kolmeksi kuukaudeksi on taas uudet lääkkeet.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti