sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Viikonlopun kuulumisia

Viikonloppu on taas treenien osalta paketissa. Lauantai alkoi vauhtikestävydellä ja sunnuntai päättyi pitkään lenkkiin. Kilometrejä kertyi jälleen useampi kymmen. Säät suosivat kuluvalle kuulle poikkeuksellisesti, ja juoksu kulki hyvin.

Eilen harmitti ja otti päähän. Tekniikka petti jälleen h-hetkellä, ja lenkki kärsi. Ajoitin verryttelyni niin, että ehtisin tasan kymmeneksi Väinölänniemellä järjestettävään testijuoksuun. Olin viivalla juuri ajoissa, mutta sitten GPS ei suostunut enään yhteistyöhön. Käynnistä-painike ei ottanut käskyjä vastaan. Aikani kellon kanssa taistelin ja viivytin koko juoksun lähtöä. Lopulta jouduin juoksemaan pelkän sekuntikellon kanssa. Minun oli tarkoitus juosta vauhtikestävyysharjoitus tiettyä vauhtia. Olisin halunnut seurata matkaa ja aikaa koko juoksun ajan kellon näytöltä. Joka tapauksessa treeni oli ajallisesti suunnitellun mittainen ja syke tarkasti vk-alueella. Ei harjoitus hukkaan mennyt, vaikka tarkkaa tyttöä epämääräinen matka epämääräisellä vauhdilla juostuna ei tyydytäkkään.


Sunnuntai alkoi kevyellä, vajaan tunnin mittaisella, aamulenkillä. Illalle ohjelmassa oli pitkä lenkki, viikon ehdoton suosikkiharjoitukseni. Juostessa ei voinut päätellä mistään, että oli juossut edeltävänä päivänä kovan harjoituksen. Juoksu kulki hyvin, ja lenkki loppui hämmentävän nopeasti. Matka oli kilometrilleen sama ja aika eri reitillä juostuna noin 20s parempi kuin viikko sitten. Selvää kehitystä on tapahtunut, hehheh.

Tästä on taas hyvä jatkaa uuteen viikkoon, joka on jälleen ainakin alkuviikon osalta aiheellista ottaa kevyesti. Lepoa ei parane laiminlyödä kovan viikonlopun jälkeen. Tänä iltana en kuitenkaan vielä nyt pääse peiton alle, sillä lukion toiseksi viimeinen koeviikko on käynnistymässä, ja jotain on tehtävä koulunkin eteen. Opiskelu teettää tällä hetkellä minulle töitä muita abeja enemmän, mutta siitä saan syyttää vain itseäni. Lukion alussa suunnittelin saavani valkolakin 3,5 vuodessa, ja rakensin lukujärjestykseni tämän mukaan. Tänä syksynä pitkän pohdinnan jälkeen tajusin kuitenkin, etten halua jäädä lukioon jumittamaan. Haluan valmistua jo tulevana keväänä. Muutamilla muutoksilla ja järjestelyillä tämä tuli mahdolliseksi. Nyt siis käyn kursseja pois kovalla tahdilla ja keväällä kirjoitan kaikki aineeni, tavallisuudesta poiketen, kerralla. Perjantaina toimitin kansliaan ilmoittautumiset niin fysiikan, kemian, matikan, äidinkielen kuin espanjankin ylioppilaskirjoituksiin. Niitä kauhulla odotellessa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti