tiistai 30. kesäkuuta 2015

Peli avattu - Inkerin kisat 2015

Satun suunnattua Savoon aloitin kesätyöt. Perjantaina illan jo viilettyä astelin Karhumäen stadionin portaita. Verryttelin reippaasti reilua neljänminuutinvauhtia ja somin piikkarit jalkaan. Frisbeegolffaajat kiersivät vielä innokkaasti kentän maastoissa, kun juoksin tutun ja niin turvallisen 2x4x200m kilpailuvauhdin hakemiseksi. Pyhänä kävin vielä radalla juoksemassa 5x100m rennosti 13-14s väliin.

Tänään tiistaina otin aamupäivän rennosti, ja valmistauduin todelliseen kilpailukauden avaukseen oltuani vuoden pois radoilta. Imatran hienon urheiluillan päätti, mikään muukain kuin ensin kuumat ratakierroksen mittelöt sekä miesten-, että naisten sarjoissa. Loppuhuipennukseksi tulikuuma miesten kasi. Kilpailuissa radat olivat ilahduttavasti täyttyneet, kuten myös katsomo.

Inkerin kisat - M ja M17 800m lähtökiihdytys
Muutaman vesipisaran jälkeen pilliin vihellettiin. Lähtölaukauksesta kärkijuoksija erottui, mutta muu joukko jäi. Yleistä konsensusta vauhdista vetäjästä puhumattakaan ei saavutettu. Kun etukaarteeseen tultaessa vaihdettiin hölkkä kävelyksi, menin keulaan. Keulapaikalle päästyäni kolme juoksijaa kiihdytti ohi. Ensimmäinen kierros kellottui n. 63s. Suhteellisen hitaassa vauhdissa jonoa ei muodostunut ja tempoilu jatkui. Olin kuitenkin vielä suhteellisen hyvävoimainen kellon soittaessa.

Takasuoralla availtiin kirejä, jatkoin pää kylmänä. Jokainen askel veisi kohti maalia. Etuosuoralle kaarrettaessa valmistauduin pistämään vinkkarin päälle. Ohitin ensimmäisen juoksijan ja seuraavat lähestyivät. Kiri ei kuitenkaan pitänyt maaliin asti. Olin suhteellisen tyytyväinen. 2.06,12. Ilman kahdeksaa ohitusta ja kiihdytyksiä maali olisi tullut vastaan muutamaa sekuntia aikaisemmin. Nyt juostiin kuin pojat 13-sarjassa.

Koko joukko maalisuoralla
Rohkaistuneena ilmoittauduin viikon päästä juostaviin nuorten aluemestaruuskilpailuihin ulkopuoliseksi. Nyt on viikko aikaa juosta peruslenkkiä, ja tehdä vauhdikkaampi harjoitus. Näistä lähtökohdista ehtii vielä hyvin 1.5x aikoihin loppukesäksi.

Tuloksiin tästä

Maitohappoa maalissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti