tiistai 28. heinäkuuta 2015

juoksukilpailuja

Viikko takaperin kilpailtiin Karhulassa miesten aluemestaruuksista. Kaksi ratakierrosta 2.05,60, SB. Olisi voinut muutama sekunti enemmän lähteä kauden parhaasta, mutta näillä mennään. Perjantaina tein taas hyvän ja perinteisen nopeus tai paremmin nopeuskestävyys harjoituksen. Yksinkertaisesti 2x3x150m/3'/8' ajat napsahtivat tarkasti 20 sekunnin molemmin puolin.

Kuva Anjalan Liitto Facebook
Eilinen meni kivihommissa kun iso Hiab nosteli graniittipaaseja. Aamulla huomasi lapioineensa.  Työn tulos sensijaan näyttäytyi vielä aamullakin hyvänä. Illan epistolana oli 9-15v Pm-viestit, joissa seurasin tiukasti tapahtumia, ja parhaani mukaan kuulutin kilpailuja. Harjoitusta vielä vaatii.

Virallisten kilpailujen päätyttyä vedin tossut tiukalle. Oli vuorossa ratakierroksen haastekilpailu. Katsomo tyhjeni, mutta viilenevässä illassa kaksi juoksijaa asettuivat lähtötelineiden taakse. Valmentaja otti käsiaikoja. Loppusuoralle kaarrettiin rintakkain, vielä otin omani ja tein toistakymmentä metriä eroa. 55.9s. Viikon päästä Am-kisoissa Orimattilassa paremmalla verryttelyllä taas toivottavasti seuraavalle sekuntiluvulle.

Viimevuonna kasilla parhaimmillaan 57s ensimmäinen kierros, kisakunnossa on vielä harjoituskauden verran hiomista. Suunnitelmat on kuitenkin tehty Lahden SM-kisojen mukaan. Kahdessa ja puolessa viikossa täytyy tehdä tehtävissä oleva.