lauantai 19. syyskuuta 2015

Kuulumisia

Perinteinen syysflunssa otti viimeviikolla voimat pois. Tuhansia uusia ihmisiä tiiviisti. Kyllä tauti iskee, vaikka olisi parempi vastustuskyky. Arki yliopistolla on saatu rullaamaan. Ja myös rutiinit omaan kotiin ovat alkaneet muodostua.

Veistelin exel-taulukkoon karkeaa suunnitelmaa talven harjoittelusta, kun en lenkille kyennyt. Vanhalla hyvällä tavalla laadukasta ja monipuolista perusharjoittelua läpi talven. Määrä sopiva. Juoksukilometreiksi muunnettuna sadan molemmin puolin. Kun lumet tulevat aion kyllä hiihtää lenkin viikkoon.

Viimeviikolla sain myös uuden kannettavan tietokoneen. Tekniikan ostaminen on vaikeaa rajallisilla resursseilla. Internetistä muutaman vuoden vanha Dellin työkone. Huoletta voi heittää reppuun ja kantaa mukana. Kalliissa tietokoneessa ajatus kannettavuudesta on ristiriitainen, ei kehtaa enää ottaa reppuun.

Viikonlopuksi tulin Imatralle. Eilen myrsky iski, ei auttanut kuin lähteä kotiin. Tänään muurasin yhdeksänkymmentä Lakka-muurikiveä a 21kg. Hallarihommista jäähallille ja vielä huomenna uudestaan. Näin kustannetaan Harapaisen urheilukommuunin luxus-elämä ja gourmet keittiö.

Perjantaina huomasin unohtaneeni lompakon ja puhelimen Lappeenrantaan. Ei ennenkään tarvittu. Kyllä tekisi mieli sanoa, että nykyään tarvitaan. Pankistakaan ei saa enää rahaa, ja uudet yhteydenpitotavat ovat totuttaneet tavoitettavuuteen missä ja milloin tahansa.

Päivän suurin uutinen taitaa olla jo koko kestävyysurheiluväen tiedossa. Alisa on kunnossa, valmiina siirtymään rahakilpailuihin ja Eurosportille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti