perjantai 17. tammikuuta 2014

Hallikisoihin valmistautuminen alkaa

Joululoma oli pyhitetty urheilulle. Ei töitä tai koulua. Kaksi harjoitusta päivässä ja 125km juoksua viikossa. Syksystä asti nousseet määrät saavuttivat huippunsa vuodenvaihteeseen tultaessa. Pajulahden leiriviikonlopusta alkaneet akillesvaivat ja joulupyhät pudottivat kuukauden harjoituskertymää, mutta tossut kuluivat silti n. 315km edestä joulukuussa.

Kuluvalla viikolla alkoi valmistautuminen hallikisoihin. Tiistaina 10x100m, jossa vauhtia haettiin jo piikkareilla ja torstaina 1000m-600m-400m-200m, pyramidi alaspäin. Tiistaina sataset osuivat 13s molemmille puolille ja torstain vedot kulkivat hyvin; 3.01-1.39-66s-28s. Kisoja on tarkoitus kiertää ainakin Jyväskylässä, Pajulahdessa ja nuorten SM-halleissa Liikuntamyllyssä.

Lenkit saivat myös uutta piristystä postin tuodessa uuden otsalampun. Lampun merkkiä tai mallia en osaa sanoa, mutta kotona aitoon Led Lenseriin verratessa eroja ei tuntunut liiemmin löytyvän. Hintaa lampulle tosin kertyy vain viidesosa alkuperäisen hinnasta! Kyllä kelpaa käydä polkulenkkejä talvipakkasilla, kunhan pakkanen asettuisi inhimillisiin lukemiin.

Led Lenser h7 kopio- otsalamppu

Hallissa on sentään 6-10 astetta lämmintä. Kovemmissa vedoissa siis shortsi ja T-paita keli. "Oot siekii yks hullu", ilmeisesti olosuhteiden mukainen pukeutuminen herätti ihmetystä, vaikka hikinoro valui otsaa pitkin palautuksien aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti