tiistai 28. tammikuuta 2014

Hymy ja juoksu herkässä!

Pyhänä palauttelin kisasta ja kävin ulkoilemassa latupohjia ja polkuja pitkin kevyet 15km. Ilahduttavasti pikkupakkasesta oli nauttimassa sankoin joukoin muitakin ja suosituimmilla pätkillä sai mennä vinkkari päällä koko matkan. Maanantaina jalat alkoivat tuntua jo niin hyvältä, että mittariin kertynyt kymppi kulki 4.45min/km. Hallikaudellakin täytyy pitää peruslenkeistä kertyvät kilometrit kohtuullisella tasolla.
Tänään sovittiin kaverin kanssa treeniä hallille. Omassa ohjelmassa oli aina kunnioitettavat 3x600m/4min käv-hölkkä, joissa molemmissa palautuksissa tuli vähintään pari minuuttia hölkättyä. Hallissa ei ollut tälläkertaa muita jalkapallo junioreitten lisäksi, joten sai rauhassa lasettaa menemään.

Posti kantoi uudet tossut kotiin, jotka oli pakko vetää alkuverryttelyyn jalkaan. Nike Lunarspider LT yllätti positiivisesti olemalla samalla kevyt, hyvin vaimennettu ja vielä sopivalla n. 6mm dropilla. Näillä reippaat vk-lenkit tulevat olemaan yhtä nautintoa tuulen suhistessa korvissa.

Kuussataset lähtivät kulkemaan suorastaan erinomaisesti ja alusta lähtien hymy oli korvissa. Kahden ensimmäisen jälkeen tiesin jo treenin onnistuvan. Sekuntikello napsahti aikoihin 1.38 - 1.38 - 1.36 ja viimeiselle 200m kellotin 31s. Reippaasti kovempaa kuin kilpailussa lauantaina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti