tiistai 13. toukokuuta 2014

Kuulumisia näin toukokuun puolivälistä

Tänään sain vihdoin ”selityksen” siihen, mistä nyt kenkä puristaa, miksi ei juoksu kulje. Käydessäni koulun terveydenhoitajan vastaanotolla, sain kuulla varsin mielenkiintoisen teorian. Kaikki vaikeuteni ovat psyykkisiä, en oikeasti halua enää juosta, ja olen vain keksinyt kaikki ongelmat omasta päästäni välttyäkseni tältä kauhealta lajilta. Mmm, aivan. En halua juosta, mutta silti ravaan viikosta toiseen erilaisilla lääkäreillä, terveydenhoitajilla ja tutkimuksissa selvittääkseni, mikä on vialla. Ihan lääkärillä käynnin riemusta olen selvästi tätäkin tehnyt. En halua juosta, mutta silti jaksan yrittää päivästä toiseen, jos nyt en aina ihan konkreettisesti, niin ainakin ajatuksen tasolla. Näin se menee. No, hyvää se terkkari varmaan tarkoitti, ja itse varmaan vähän kärjistin hänen epäilyjään. Kuitenkin voin vannoa, ettei tuollaisen kuuleminen kuulosta kamalan kivalta. Liki tunnin tähän vierailuun käyttäneenä sain kuitenkin jälleen kerran uuden lääkärinajan, eikä terkkari päässyt edes hullun papereita myöntämään. Hyvin meni.

Mutta sitten vähän kivempia juttuja. Eilen siirryimme Siilinjärven Ponnistuksen treeneissä ensimmäistä kertaa ulos. Jee, selvä kesän merkki! Oli kiva päästä pitkästä aikaa urheilukentälle, varsinkin kun seurana oli kolme ryhmällistä iloisia 3-6-vuotiaita ”Termiittejä”. 2,5h kentällä vierähti, ja hauskaa oli, eikä ketään juurikaan haitannut, että ajoittain vettä tuli aivan kaatamalla. Kuten kuvasta näkyy, pääsin itsekin osallistumaan huikealle temppuradalle. Ei kai se väärin oo, jos välillä vähän lapsettaa?


Pakko vielä mainita sunnuntaisista SM-maastoista. Hienot kisat olivat. Radalla oli juoksijaa käytännössä tauotta yhdestätoista neljään asti. Sää oli hyvä ja reitin voi sanoa suosineen katsojia. Reissu oli kisaturistinkin näkökulmasta rankka. Kello soi aamulla kuuden jälkeen ja näytti kotiin palatessa iltayhdeksää.

Puhelimen kameraan tallentui pätkä yhdestä kisojen kovatasoisimmasta ja osallistujarikkaimmasta sarjasta. Kovaa mentiin, ja letka venyi pitkäksi, mutta maastojen luonteeseen kuuluen käytännössä kukaan ei joutunut taittamaan matkaa yksinään. Eli tässä 17-vuotiaat pojat noin kilometrin verran juosseena:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti