perjantai 16. toukokuuta 2014

Lopun alku

Viimepäivät olen ollut niin kiireinen, etten ole blogia ehtinyt vilkaistakaan. Hyvät lukijat, olette vieraillee sivuillamme ahkerasti; nyt jo 10 000 kertaa. Kiitos.

Wanhanliiton punaisiin pukeutunut työmies uurasti keskiviikkona 12h, ja vielä eilen torstainakin täyden 8h päivän. Lopulta olimme pystyttäneet kuusimetriä korkean trapetsihyppytolpan, josta on tarkoitus hypätä 8m korkeudella roikkuvaan trapetsitankoon. Tervetuloa kokeilemaan uskallusta!

Ilta pimeni, ja vaihtui yöksi. Otin siis pikimiten suunnan Vuoksenrantaan vauhtikestävyyslenkkiä juoksemaan. Katuvalot olivat jo pimeinä, ja juoksija sukelsi yönmustaan ränniin. Yllätyksenä meno oli todella mukavaa täysin tyynellä Vuoksenrannalla. Ei tullut edes tuttuja vastaan. Päässä soi mukavan rullaavan askeleen tahdissa Iron Maidenin The Loneliness of The Longdistance Runner; Gotta win, gotta run till you drop, Keep the pace...Torstaina tein ensimmäisen varsinaisen rataharjoituksen; 3x3x200m. Villiorina kevätlaitumella kirmasin treeniä hymy korvilla. Kello naputti vetoja 31s-28s väliin. Aina ensimmäisestä harjoituksesta lähtien siis pääsen kilpailuvauhtiin. Enää on keskityttävä pitämään vauhtia kaksi ratakierrosta.

Jo aiemmin tiistaina vielä maastoista kankeana juoksin 2x5x60m. Ensimmäinen sarja ylämäkeen ja toinen piikkareilla. Vielä viimeinenkin veto kellottui 7.8s parhaan ollessa 7.5s. Vauhtia piisaa. Ei kannata olla huolissaan, vaikka ensisilmäyksellä maastojen tuloslistalta löydyinkin väärästä päästä. Ilokseni näin kentälle mennessä vielä ForrestG:n vetämässä ylämäkivetoja sankarillisen valmennettavansa kanssa.

Tänään nautin viimeisen ehtoollisen kouluruokalassa. Lukio on nyt lakkiaispuhetta vaille valmis ja taputeltu. Kuulemma olen ansainnut puhujan roolin. Abivuonna kaikki muu oli lukemista hauskempaa. Ruoka tosin oli hyvää ja luokissa lämmintä, joten kannatti käydä muutama tunti päivässä näyttäytymässä.

Hauskinta on ollut, että oikeasti minua on arveltu ammattikoululaiseksi tarinoideni perusteella. Kalle istuttaa puita, rakentaa varastoja tai kiipeilee tikkailla. Jokatapauksessa koulu on nyt ilmeisen esimerkillisesti takana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti