tiistai 8. heinäkuuta 2014

100th Edition

Hyvät lukijat,

On tullut sadannen kirjoituksen aika. Olette ottaneet Blogin omaksenne ja seuranneet tiiviisti tekemisiämme tammikuusta lähtien. Hyvän palautteen saaminen on lämmittänyt mieltä. Jämsän Karnevaaleilla moni kestävyysjuoksupiireistä tunnisti kirjoittakaksikon ja yllättävät ihmiset ovat olleet kiinnostuneita meistä. 

Jiri kommentoi blogia seuraavasti: "Kannattaa seurata -- antaa rennolla tavalla hyvää tietoa siitä mitä juoksu on kilpaurheiluna ja millaista elämä sen ulkopuolella." Tämä on ollut tavoitteemme. Olemme myös halunneet osaltamme herättää syvempää kiinnostusta urheiluun omien kokemustemme kautta. 

Helposti ajattelee urheilussa vain tuloksia. Tulosten takana on kuitenkin elämäntapa. Blogissa on avattu elämäntapaa itse kilparatojen takana. Toisinaan jopa yön pimeiden tuntien tapahtumista. Maantiepyörälenkki keskellä yötä pakkasessa tai vauhtikestävyysharjoitus 12h työpäivän jälkeen ja katuvalojen sammuttua.

Suuret tunteet kuuluvat urheiluun lajista riippumatta. Kestävyysurheilussa ihmisten ja urheilijoiden reaktiot ovat läsnä ja osa urheilua. Pettymyksen hetkellä voimasanat väreilevät ilmassa, ja onnistuessa hymyilyttää vielä seuraavanakin päivänä. Kuulemma blogin kirjoituksetkin ovat vuodattaneet kyyneliä, lukijat ovat liikuttuneet.

Blogin kirjoittamista tullaan jatkamaan entistä moniulotteisimmin. Toivomme Teidän kommentoivan rohkeasti, tietysti hyvän maun mukaisesti. Tunnistaessaan meidät urheilukentillä saa tulla moikkaamaan!

Terveisin Kalle ja Satu

Toimitus haastaa kaikki ylittämään itsensä urheilusuorituksessa. Kokeilemaan jotain uutta tai petraamaan vanhaa. Tunne on parhaimmillaan uskomattoman hyvä.





Kiitos kuvaajalle jps68fi

Ylempänä on kuvattuna Kallen treeniä tältä päivältä. Loppua kohden alkoi parantua. Viimeisessä vedossa jo neljä 91cm aitaa alkusileällä. Kellokin tykkäsi, 21,8s. Alemmalla videolla on Jämsän ennätysjuoksu. Tätä on urheilu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti