torstai 21. elokuuta 2014

Kuulumiset lyhyesti

Syksy on saapunut. Kaikki on niin kuin lähes joka syksy. Koulu on alkanut aamutreeneineen ja tuoden mukanaan ikävän syysflunssan.

Urheilu on siis taas hetkellisesti flunssan takia jäissä. Viime päivien teema on ollut lähinnä ”kuumallamehullakuntoon”.Taktiikka on kyllä selvästi toiminut, ja ehkä tässä kohta ollaan taas elävien kirjoissa, hyvä niin.

Ehkä nyt joutaa vähän sairastamaan. Viime viikko sujui harjoituksellisesti hyvin. Kilometrejä kertyi edeltäviin viikkoihin nähden selkeästi nousujohteisesti, mutta kuitenkin maltillisesti. Pari reippaampaakin treeniä sain mukavasti tehtyä.

Alku viikosta juoksu tuntui tosi hyvälle. Viikonlopun koittaessa voimat olivat loppu ja olo kurja. Vähän jo ehdin pelästyä, mutta helpotuksekseni pian nousi kuume. Kaikki johtuikin vain flunssasta. Nyt rauhassa tauti pois ja uuteen nousuun!

Posti toi maanantaina mukanaan kivan yllätyksen. Blogin hengessä tilatut urheilupaidat saavuttivat omistajansa. Paitatilausta suunnitellessa paitojen väri oli saman tien selvillä, pakko olla neonkeltaiset. Rintaan haluttiin Blogin nimestä juurensa juontanut teksti, "Running is a mentalsport #INSANE" Nyt kelpaa Blogin kaksikon sekä muutaman muun onnellisen treenailla uusissa paidoissa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti