sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Väsymys väliaikaista, muistot ikuisia

Nyt on sitten takana erittäin tapahtumarikas viikonloppu. Tapahtumia riitti akselilla Vanhojen tanssit ja 18v synttärit. Muutamaan päivään kertyi iso kasa kivoja ja uusiakin kokemuksia, joista osan voisin ottaa milloin vain uudestaan, osa taas tuli koettua varmasti kerralla kahdesti, ensimmäisen ja viimeisen kerran.

Torstai: Alotin seikkailuni tänä päivänä pakaten aamulla mukaan useamman kassillisen tavaraa ja suunnaten kaverin luokse Puijonlaaksoon, joka toimi tukikohtanani kolmen päivän ajan. Iso kiitos Hannalle majoittamisestani, en tiedä minne olisin muuten joutunut! Koulussa jouduin penkkareitten johdosta mielenkiintoiseen tilanteeseen jouduttuani käymään kansliassa kysymässä, mitä pitäisi tehdä, kun kadonnut puhelimeni on vissiin teletapeilla. Teletapit palauttivat puhelimen ja päivä jatkui viime hetken tanssipanikoinnin lisäksi onnistuneella treenillä. Kävin kiertämässä Kuopion hallia noin 30 kertaa ympäri, muutamien vetojen, koordinaatioiden sekä aitakävelyjen kera. Onnistuin oppimmaan myös oikean estetekniikan. Ennen olen tuonut jalan ulkokautta, nykyään sisäkautta. Esteenylityksestä tuli samantien huomattavasti hallitumpaa sen lisäksi, että este alkoi tuntua vähintään puolet matalammalta!

Perjantai: Herätys kello 05.55. Suunta kohti kampaajaa. Puolitoista tuntia kampaajan tuolissa nukahtamista vastaan taisteltua olivat hiukset jokseenkin ojennuksessa. Seuraavaksi meikkaamaan ja vetämään mekkoa päälle, mutta sitä ennen päivän tärkein hetki eli aamupala. Synttäreitteni kunniaksi oli ihan kynttilätkin pöydässä.


Kaikki sujui aamulla suunnitelmien mukaan, ja saavuimme koululle ilman suurempaa draamaa. Kaksi ensimmäistä esitystä sujui ongelmitta, mitä nyt musiikki vähän pätki. Seuraavaksi siirryimme koko porukka ikimuistoiselle lounaalle Amarilloon, jossa kaveriden aloitteesta koko ravintola lauloi minulle synttärionnittelut.

Syömästä palattuani pääsin synttärisankarin roolissa pihalle polttamaan tähtisädetikkuja, vissiin tosi aikuista, mutta hauskaa oli, eikä mekkokaan syttynyt palamaan.


Illalla kuudelta alkoi sitten viimeinen näytös, jonka jälkeen usean kuukauden ajan harjoitellut tanssit olisivat lopullisesti ohi. Sali oli ääriään myöten täynnä, vaikka tanssimmekin kahdessa eri ryhmässä. Mekko oli kovilla ahtauden takia, ja repesikin kertaalleen. Myöskin lattialla konttailuun tein tuttavuutta, mutta eipä tuo nyt niin vaarallista ole, eikä kukaan edes huomannut. Tanssien loputtua lähdimme voitolla yöhön, kuten esityksen lopettaneessa omassa tanssissamme lupasimme.


Jatkot vietimme kaikkien Kuopion ja Kuopion lähialueiden lukioiden kanssa Rauhalahdessa. Ihan hauskaa oli, ja väitän kyllä käyttäytyneeni suhteellisen hyvin. Oli kyllä juhlava hetki ottaa korkkarit pois 16h tauottoman käytön jälkeen.


Lauantai: Aamu alkoi hyvin naisten viestiä seuratessa, hieno kisa. Kotiin saavuin hyvissä ajoin ja lähdin vaatteidenvaihdon jälkeen vielä kaverin luo synttäreitä juhlistamaan. Ohjelmassa oli niin hyvää ruokaa, hyvää seuraa kuin hyvää musiikkiakin, paljon kahvia sekä Putouksen katsomista. Kiitokset Noorallekkin, hauskaa oli ja tortillat olivat ihan tosi hyviä!


Sunnuntai: Viikonloppu on ollut rankka. Tämän päivän aion käyttää lepäämisen, rästiin jääneiden kouluhommien sekä Kanarian leiriä varten pakkaamisen merkeissä. Ensimmäiseksi aamulla tuli jo heitettyä perinteinen sunnuntain pitkä lenkki. Vielä olivat jalat vähän kipeät ja väsyneet, mutta ihan hyvin sujui.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti