keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Lepääminen on vaikeaa!

Tiedän, että kun yrittää treenata kaksi kertaa päivässä kunnolla, pitäisi muistaa myös levätä. Tämä on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty, kun tarjolla on mielenkiintoista tekemistä vaikka muille jakaa. Varsinkin kun reissuun on lähtenyt pari levotomalla sielulla varustettua seikkailijaluonnetta, on lepääminen osoittautunut liki mahdottomaksi.

Päivät ovat kulkeneet rutiininomaisesti alkaen klo 8.00 aamupalalla ja sitä seuraavalla päivän ensimmäisellä treenillä. Treenin jälkeen on lounastettu ja sitten suunnattu täydellä mahalla jonnekkin päin saarta, yleensä kauppaan. Nämä aamupäivän reissut ovat olleet hieman ongelmallisia, sillä olisi niin paljon kivoja paikkoja tutkittavana, että matkaa kertyy ihan huomaamatta! Onneksi olemme kuitenkin saaneet mahdutettua ohjelmaan päiväunet iltapäivälle välipalan yhteyteen. Iltatreeni on kuitenkin tullut suoritettua kohtuu pirteänä, tutkimusmatkoista huolimatta. Päivällinen, joka on  ehdottomasti yksi päivän kohokohdista, on valmistettu ja syöty heti treenin jälkeen. Illat ovat pyhitety levolle ja opiskelulle, mutta yleensä levoton sielu ajaa vielä liikkeelle.

Holidayworldin peilin näyttämillä jaloilla estejuoksu sujuisi huomattavasti helpommin.
Toissailtainen bilis päättyi tottakai minun voittooni ;)


Muut päivät ovat kulkeneet tällä tiukalla, kaksi treeniä sisältävällä rytmillä, joten tänään tuntui aiheelliselta levätä, ainakin aamupäivä. No, ei mennyt ihan halutulla tavalla. Aamulla aloitetulle kauppareissulle kertyi mittaa reilut 8h, ja kilometrejä gps:ssä oli noin 20 -siis siinä vaiheessa kun siitä loppui akku. Tästä huolimatta loppupäivän oli erittäin virkeä olo, ja reissulta tarttui mukaan kotiintuomisiakin uusien vaatteiden, valokuvien ja kirkkaan punaisen ihon muodossa. Hauskaa oli, ja iltatreenikin kulki kivasti, joten toisaalta en kadu.

Palaneen ihon ja köysikiipeilyn ja hankaavien housujen vereslihalle saattamien sisäreisien ja hajonneiden aurinkolasien lisäksi kaikki on hyvin. Mitä nyt sähköt olivat yöllä katkenneet, mutta sekin asia saatiin hoidettua. Treenit ovat kulkeneet lähtökohtiin nähden ihan kohtalaisesti, ja varsinkin ruoka on ollut hyvää. Kahta ravintolakeikkaa lukuunottamatta olemme valmistaneet syömisemme ongelmitta itse. Tarpeeksi nälkäisenä säilykepurkkikin aukeaa näköjään voiveitsellä!


Aamupala
Lounas

Päivällinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti