tiistai 4. helmikuuta 2014

Hallissa taas

Nykyään on tullut vietettyä hallissa aikaa ihan kohtuu paljon. Maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin sinne tulee suunnattua jo vaille kahdeksan ennen varsinaisen koulun alkua ja joinain päivinä vielä koulun päätyttyä uudelleen. Matkaa koulun ja hallin välille kertyy huimasti noin 100m.

Tänään siis suuntasin koulun jälkeen taas kohti hallia. Halusin kokeilla tehdä pitkästä aikaa ”oikean” treenin, siis jotain muuta kuin varovaista hölkkäilyä. Halusin tietää, miten käy, jos koetan juosta vähän kovempaa vähän pitempään. Ihan hyvin kävi, henkiin jäin. Juoksin 4x500m kevyellä, mutta kuitenkin huomattavasti kovemmalla vauhdilla kuin mihin olen tällä hetkellä tottunut. Sinänsä reippaampi vauhti ei ottanut pahasti henkeen eikä tuntunut pahalta, jalat vain väsyivät nopeasti, vaikka lenkkareilla juoksinkin. Juoksutekniikka oli kyllä vähän hukassa, mutta silti oli kivaa, ja mieli tekisi jo päästä treenaamaan kunnolla, mutta vielä koetan malttaa. Suunta on kuitenkin ilmeisesti ylöspäin ja viime viikolla kilometrejä kertyi jo lähes 50% normaaleista viikkokilometreistä.



Sunnuntainkin lenkkiin olen tosi tyytyväinen. Sain merkitä harjoituspäiväkirjaan vihdoin pitkänlenkin juosten suoritetuksi. Harvoin tulee tuuletettua pitkänlenkin jälkeen, mutta nyt koin sen kyllä erittäinkin tarpeelliseksi. Ihan hyvin jaksoin juosta, ja seuraavana aamunakin oli jalat vielä niin hyvässä kunnossa, että sain kahdelta valmentajalta palautetta, että juoksuni ei ole koskaan ollut niin hyvännäköistä kuin nyt. Vaikea uskoa, että näin olisi, mutta kiva tuommoisia on aina kuulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti