keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Kaikki voitava on tehty

Viimeistelyharjoitus on kirmattu. Vedot olivat tarkalleen määrämittaisia ja juoksussa sopivaa kankeutta viikonloppua ajatellen. Hyvä tulee. Liikuntamyllyssä juoksen viikonloppuna lauantaina 400m aukivetona ja sunnuntaina 800m. Toivottavasti eräjaoissa on edes hieman tuuria matkassa ja vauhtia löytyy alusta asti.

Nyt loppuviikosta enää tsippailua ja verryttelyä. Huomista abivideon esitystä on jo odotettu kuin seuraavaa suomalaista "oikeaa" olympiavoittajaa Salt Lake Cityn ja Samppa Lajusen jälkeen. Hyvät blogin lukijat; tulette näkemään videon ensimmäisten joukossa. Täräytän videon youtube- linkkeineen näkyviin tullessani illan riennoista.

Odotus päättyy! Nähtäväksi jää ottavatko lökäpöksyt vielä olympiavoiton pettymystensä jälkeen tai yllättävätkö hiihtäjät kisojen edetessä. On kuitenkin mahdollista, että odotus pitkittyy Rio de Janeiroon. Suomalaisten mitaleista välittämättä yksi kisojen sykähdyttävimmistä urheilusuorituksista on jo nähty.

Martin Fourcade tuuletti olympiakultaansa jo viimeisellä ampumapaikalla kilpailijoiden vielä ampuessa vieressä. Hän sanoi tienneensä voittavansa ammunnan onnistuessa. Ihailtavaa itsevarmuutta. Ei tarvetta selityksille - Yksinkertaisesti maailman paras.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti