keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Lähdetään kauas pois...

Ai missäkö olen tasan kahden vuorokauden kuluttua tähän aikaan? Jos kaikki menee suunnitelman mukaan, olemme todennäköisesti jossainpäin Play del Inglesiä kävelemässä kohti edellisiltä reissuilta tutuksi tullutta ruokapaikkaa, Sahara Playaa. Toivon mukaan meillä on tässä vaiheessa takanamme pitkä lentomatka, verkkalenkki sekä pari ruokakauppareissua.

Tässä aletaan olla saatu pakettiin viime viikonlopun seikkailut, useasti läpi keskusteltuina. Eikö se siis tarkoita, että on jo korkea aloittaa uusi seikkailu? Kyllä minusta ainakin. Aamulla nostan matkalaukut autoon, ja iltapäivällä hyppäämme Helsingin junaan, viimeiset oppitunnit taktisesti skipanneina. Illalla on tarkoitus vierailla Liikuntamyllyn puolella, jos sitä vaikka tuttuja tapaisi. Perjantaiaamuna Helsinki-Vantaan lentoasema kutsuu jo kello kuusi.


Jos jollekkin ei ole tullut selväksi, olen siis lähdössä kahdeksi viikoksi Gran Canarialle juoksemaan. Matkaa on odotettu ja suunniteltu jo monta kuukautta, mutta nyt koko reissu tuntuu ihan epätodelliselta, ja moni asia on edelleen auki. Uskon kuitenkin, että liiasta suunnittelusta ei tule kuin paha mieli, ja jos jossain vaiheessa meinaa mennä sormi suuhun, aina on varmasti joku, jolta neuvoa kysyä. Tämänkin pitäisi teoriassa onnistua sekä englanniksi että espanjaksi.

Hirveitä harjoituksellisia tavoitteita en vielä uskalla leirille asettaa, on mentävä päivä kerrallaan. Jos alkaa tuntua huonolta, on osattava keventää. Ongelmia voivat tuottaa myös hieman kipeät penikat, mutta uskon, että niistä selvitään ahkeralla kylmäaltaassa seisoskelulla, venyttelyllä, hieronnalla ja pehmeällä alustalla juoksentelulla. Kokonaisuudessaan olen sanonut tavoitteekseni palata takaisin Suomeen jokseenkin yhtenä kappaleena, kohtalaisesti treenanneena ja ei nyt hirveän monesti ryöstettynä.

Alan olla kyllä jo tosissaan tohkeissani reissusta, enkä millään malttaisi odottaa aamua. Voisin veikata, että huomisesta koulunkäynnistäkään ei kovin keskittynyttä tule, mutta ehtii sitä lentokoneessakin opiskella.

!Adios amigos!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti