torstai 20. maaliskuuta 2014

Yksinkertaista ja hyvää treeniä

Nyt on treenilöistäkin kirjoitettavaa. Siis suoraan asiaan. Tiistaina juoksin tutut 5x1000m 2-3min palautuksella. Lopullinen sarja hyvin menneen treenin jälkeen kirjattiin aikoihin;
3.20 - 3.15 - 3.13 - 3.12 - 3.12. Viimeinen tonni ei valitettavasti ollut nopein, mutta toisaalta sanottavaakaan hyytymistä ei ollut havaittavissa. Kolmen kovan viikon harjoitusrupeamasta on nyt ilmeisen onnistuneesti palauduttu.

Tiistai oli muutenkin niin kutsuttu superpäivä. Äidinkielen alustavat yo-pisteet antavat odottaa keväällä jopa Laudaturia. Toivottavasti naisten tunteiden erittely ja tulkinta olisi ollut muillekin haastavaa, ja kerrankin hyvä onni pyöristelisi numerot oikeaan järjestykseen. Hyvät Lukijat, toivottavasti blogistakin on ollut Teille iloa. Kirjoitukset on nyt ainakin toisaalla huomioitu.

Tänään torstaina kävin jo käsitteeksi muodostuneella "aamupäivälenkillä" ja pelasin viimeisillä liikuntatunneilla koripalloa, luonnollisesti voittavassa joukkueessa. Tärkeimpänä kuitenkin 3x4x300m/2'/4' vedot hallissa. Toinen toisensa jälkeen vauhti kiihtyi ja lopulta keskiarvo asettui selvästi alle 51s paikkeille.

Reipasta juoksua oli kuulemma jo ilo katsella. Treenit ovat herättäneet jalkapalloilijoiden vanhemmissa selvästi tunteita laajalla skaalalla. Yksi pitää hulluna, toinen kauhistelee ja kolmas ihailee. Tekeminen alkaa siis oletettavasti vaikuttaa urheilulta, sillä juuri noita tunteita urheilun kuuluukin herättää. Kyllä olisin itsekin välillä ulkopuolisena huolissani. Yrittänyttä ei kuitenkaan (yleensä) laiteta. Ei ainakaan pahalla.

Loppuun on pakko tarjota taiteellisempaa puolta esille. Löysin entisiä piirroksia ja komeudessaan varmasti ansaitsevat tulla nähdyksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti